Accountmanager Participatie (0,8 fte)

Zoek je een ander soort werkomgeving met echt maatschappelijke meerwaarde?

Werk je graag samen met collega’s om het beste uit cursisten te halen?

Zoek je een volwaardige baan waarin je ook in deeltijd kunt werken?

Wil jij een gevarieerde baan waarbij je met diverse doelgroepen werkt?

 

Wij zoeken een accountmanager Participatie

(aanstelling 0,8 fte, 12 maanden)

 

Wij zoeken een accountmanager Participatie. De accountmanager wordt ingezet in twee teams. Team Taalkracht in het kader van ‘de aanpak laaggeletterdheid’. En in team Summa & Bedrijf. Beide teams zijn onderdeel van het Summa College.

Werkzaamheden

Concrete werkzaamheden zijn het verder samen uitbouwen en onderhouden van zakelijke relaties, werving (acquisitie) van nieuwe klanten en het realiseren van salestargets. Je bouwt bestaande trajecten gericht op basisvaardigheden en branche opleidingen/cursussen verder uit bij bestaande klanten en zet nieuwe trajecten op. Je denkt mee in hoe wij medewerkers en bedrijven kunnen versterken vanuit de drie basisvaardigheden en verschillende branche opleidingen en cursussen. De accountmanager participatie bouwt aan een sterke community met partijen (relatiemanagement) en zo in co-creatie ook mede vorm geeft aan input voor productinnovaties binnen de participatiemarkt. De accountmanager Participatie neemt zitting in het accountteam van Summa en Bedrijf. Je helpt daarin om dit gezamenlijke accountmanagementteam mee op te bouwen en verder te professionaliseren.

Taalkracht

Taalkracht verzorgt cursussen NT1, NT2, rekenen en digitale vaardigheden in de arbeidsmarktregio Zuidoost Brabant. Met name op het gebied van NT1 en NT2 is Taalkracht een van de vooraanstaande instellingen in deze regio. We geven les in 14 gemeentes op gemiddeld 25 locaties in de regio. Taalkracht verzorgt ook trainingen voor taalvrijwilligers. Dit zijn korte cursussen op maat voor vrijwilligers die zich actief inzetten als taalvrijwilliger. Taalkracht verzorgt ook (taal)cursussen op maat voor bedrijven en samenwerkingspartners. Verder treedt Taalkracht op als assessor binnen Summa College en voor externe opdrachtgevers om examens Nederlands af te nemen of te beoordelen.

Summa & Bedrijf

Vanuit Summa & Bedrijf denk je mee met bedrijven over vakgerichte MBO (bij)scholing van medewerkers. Dit branchecluster biedt opleidingen en cursussen voor mensen in een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Het opleidingsaanbod bestaat uit de praktijkverklaring en opleidingen op niveau 1 en 2. Opdrachtgevers zijn publieke verzekeraars, social firms en bedrijfsleven. De uitvoering van de opleidingen worden verzorgd door het programma De achthonderd. In samenwerking met de overige branches van Summa & Bedrijf.

Hou jij ervan initiatieven te nemen, ben je flexibel en ondernemend en zoek je een dynamische afwisselende accountmanagersbaan in het volwassenonderwijs? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren op deze vacature!

Wat vragen we van je?

 • Je bent enthousiast over scholing en kunt dit overbrengen bij bedrijven.
 • Je hebt gevoel voor humor en gebruikt dit zowel in het team als in je netwerk.
 • Je voelt je verbonden met de doelgroep en bent je ervan bewust dat je ten alle tijden een ambassadeur bent van Taalkracht en Summa & Bedrijf.
 • Je bent een echte flexibele aanpakker en hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit.
 • Je bent mobiel per auto en bereid om in verschillende gemeentes actief te zijn.
 • Je bent commercieel ingesteld en in staat om kansen te verzilveren.

Wat bieden we je?

 • Een afwisselende allround baan, waarbij je werkzaam bent bij op diverse locaties.
 • Een fijn team, waarmee je samen verantwoording neemt voor de uitvoering van de aanpak laaggeletterdheid en bedrijven aan de aanpak weet te verbinden.
 • Volop mogelijkheden om te professionaliseren.
 • Een salaris volgens de CAO MBO schaal 9 (maximaal € 3979,-) bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een laptop en telefoon in bruikleen, jaarlijks ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, je wordt aangemeld bij ABP pensioenfonds en je kunt deelnemen aan diverse verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid. 

 

Wil jij het beste uit het onderwijs en jezelf halen?

Stuur dan (rechtsboven) vóór de sluitingsdatum van deze vacature een heldere motivatie met CV t.a.v. de contactpersoon van deze vacature.

Wil je eerst informatie, dan kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature. 

Meer algemene informatie over het Summa College is te vinden op www.summacollege.nl

Voor meer informatie over Taalkracht en Summa & Bedrijf kijk op www.taalkracht.nl en www.summaenbedrijf.nl en www.de800.nl

Wij hanteren de volgende planning voor deze vacature:

 • Vrijdag 27 mei einddatum vacature.
 • Week 22 briefselectie.
 • Gesprekken zullen door omstandigheden plaatsen vinden in week 24-25

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kenmerken

Contactpersoon