Open sollicitatie

We zijn regelmatig op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Uiteraard kan het gaan om banen in het onderwijs op diverse niveaus. Heb je een lerarenbevoegdheid of zit je in het laatste jaar van de docentenopleiding, en heb je interesse in het werken het Summa College?  Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. 

Via de knop “solliciteren” kun je jouw open sollicitatie insturen als we op dit moment geen passende vacatures online hebben staan.

Na het invullen van je gegevens ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging. Als je deze mail niet ontvangen hebt, kijk dan in je ongewenste mail of spam box. Jouw gegevens worden op dat moment tijdelijk opgeslagen in het bestand van mogelijke kandidaten. Als we geïnteresseerd zijn dan nemen we contact met je op. Indien wij geen functies hebben die aansluiten bij jouw profiel, zullen je gegevens weer worden verwijderd. Zorg er dan ook voor dat je zelf de vacatures in de gaten blijft houden, zodat je een gerichte sollicitatie kunt sturen wanneer er een passende functie beschikbaar komt.

De voordelen van het werken bij Summa?

  • Een prettig werkklimaat in een toonaangevende organisatie waar we in elkaars ontwikkeling investeren ten behoeve van de student.
  • Een salaris volgens de Cao MBO.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een laptop en telefoon in bruikleen, jaarlijks ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, je wordt aangemeld bij ABP pensioenfonds en je kunt deelnemen aan diverse verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid.

Ben je op zoek naar een stage? Neem dan direct contact op met de school waarin je interesse hebt.