EmailTwitterFacebookLinkedIn

Open sollicitatie

We zijn regelmatig op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Uiteraard kan het gaan om banen in het onderwijs, maar ook om ondersteunende functies op diverse niveaus. Zit er iets voor je bij, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met de knop “solliciteren”  kun je jouw sollicitatie toesturen. Na het invullen ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging.

Jouw gegevens worden op dat moment tijdelijk opgeslagen in het bestand van mogelijke kandidaten. Als we geïnteresseerd zijn dan nemen we graag contact met je op.

Als medewerker in het mbo verdien je salaris, vakantiegeld en een volledige dertiende maand. Voor je pensioen ben je verplicht aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP); een deel van de pensioenpremie betaal je zelf. Voor je ziektekostenverzekering kun je terecht bij het VGZ. Via het Summa College kun je een aantrekkelijke en op maat gemaakte verzekering bij het VGZ afsluiten. Bovendien ontvang je een bijdrage in de kosten van de ziektekostenverzekering. Op diverse andere verzekeringen kun je korting krijgen bij Interpolis en Centraal Beheer Achmea.

In de cao mbo  zijn afspraken gemaakt over investeringen in scholing en professionalisering. Het Summa College helpt studenten zich te ontwikkelen als professionals op hun werkgebied. Onze medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Daarom besteden wij veel aandacht aan een optimale ontwikkeling van de medewerkers zelf.